【SAOアリブレ】ORDINAL(オーディナル)バトルで勝ちやすくなるコツを紹介します

SAOアリブレ攻略

どうもせんです。

今回は、ORDINAL(オーディナル)バトルで勝ちやすくなるコツを紹介します。

スポンサーリンク

オーディナルバトルで勝つためのコツ

総戦闘力値が自分より低い敵を選べ!

まずは、戦う相手を選ぶのですが確実に勝ちたいなら総戦闘力値が自分より低い敵を選びましょう。総戦力値が自分より低い敵にはほとんど負けません。

格下すぎるともらえるポイントが少なくなりますが、連勝することで+でもらえるポイントが増えていくのでそこまで気にする必要はないです。むしろ負けるよりはましです。

敵が決まったら挑みに行きましょう!

おすすめの攻撃方法は全体攻撃!

僕がやってる立ち回りは、始めに全体攻撃を撃って次に強力な単体攻撃を撃って一人落とすという立ち回りです。相手を1人落とすことで戦闘に有利さが増すので僕はそうしています。

一番いいのは全員火力が出る全体攻撃で攻撃するのが良さそうですが僕は、そんなに火力がある全体攻撃持ちがいないので今回の立ち回りをしています。

まず、落としておきたい相手は回復役または、先に撃った全体攻撃で1番削れてるキャラクターです。

回復役が全体回復できるキャラクターでなければ1人目に落とす必要はありません。

この立ち回りなら弱点等も気にしなくていいので楽なのでまずは、1人を確実に落とすことを意識しましょう!

立ち回り動画(実況なし)

SAOアリブレ オーディナル1

3戦分を載せておきます。

僕のパーティーはこんな感じです。

まとめ

とりあえず、確実にこの相手なら勝てるという人を選びましょう。もし、いなければ挑まずに時間をおいて人が変わるまで待つのもいいでしょう。

戦闘においては、火力がある全体攻撃持ちをパーティーに入れましょう。

僕の中では、サチは中々使えると思います全体回復、全体攻撃をこなしてくれる有能キャラです。全体回復キャラがいない人は、ぜひ育ててみてください。

以上が、ORDINAL(オーディナル)バトルで勝ちやすくなるコツの紹介でした。

  1. fleck 5600 より:

    I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as
    nobody else know such detailed about my trouble. You’re wonderful!
    Thanks!

  2. Willian より:

    Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed
    reading it, you could be a great author. I will remember to bookmark your blog and definitely will come
    back down the road. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice evening!

  3. Lionel より:

    Hi! I just would like to give you a big thumbs up
    for your great info you have right here on this post.

    I am returning to your blog for more soon.

  4. I love your blog.. very nice colors & theme.
    Did you design this website yourself or did you hire someone
    to do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would
    like to find out where u got this from. cheers

  5. Cornelius より:

    Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I
    will be waiting for your further post thank you once again.

  6. Eugenio より:

    I’m not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this problem or is it a issue on my
    end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  7. I constantly spent my half an hour to read this blog’s articles or reviews every day along with a mug
    of coffee.

  8. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?

    you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!

  9. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this
    I’ve found It absolutely useful and it has aided me out loads.
    I’m hoping to contribute & aid other customers like its helped me.
    Great job.

  10. Sheri より:

    I have learn several just right stuff here. Certainly
    price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you put to make the
    sort of magnificent informative website.

  11. Ned より:

    Excellent article. I’m dealing with many of
    these issues as well..

  12. Excellent weblog right here! Also your site quite a bit up very fast!
    What host are you the use of? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

  13. Fidel より:

    Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you are a great author.I will
    ensure that I bookmark your blog and will come back someday.
    I want to encourage you continue your great job, have a nice day!

  14. Very good article! We will be linking to this great content on our site.
    Keep up the good writing.

  15. Corrine より:

    Spot on with this write-up, I honestly believe that this amazing site needs far more attention. I’ll probably be back
    again to see more, thanks for the info!

  16. Veronique より:

    What’s up, always i used to check web site posts
    here in the early hours in the morning, because i enjoy to learn more and more.

  17. Aurelia より:

    Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after
    checking through some of the post I realized it’s new to
    me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it
    and I’ll be book-marking and checking back often!

  18. Arleen より:

    Hi there, for all time i used to check weblog posts here
    early in the break of day, for the reason that i love to find out more and more.

  19. Margart より:

    Superb, what a webpage it is! This website provides useful
    data to us, keep it up.